Ny teknik på Itf Automationsdagar

Torbjörn Löfqvist, LTUSom vanligt var ny och framtida teknik ett viktigt tema vid Itf Automationsdagar 2010, den 3-4 februari. Torbjörn Löfqvist, EISLAB och LTU (bilden) var en av de forskare som berättade om mätteknik under utveckling. Torbjörn Löfqvist och hans grupp vid EISLAB arbetar på att kombinera ljud- och ljuspulser för att få detaljerad information om en procesström i till exempel pappersindustrin.

En annan LTU-forskare med ny mätteknik för processindustrin i sin forskning är Matthew Thurley från Australien, numera vid LTU och ProcessIT, där han arbetar med att utveckla robust och mer exakt mätteknik för bulkströmmar.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>