Om Nisse Skrivare

Telefon: 0705 27 67 35
Mail: nils@nisseskrivare.se

Jag arbetar som skribent, moderator, översättare och föreläsare.

Ofta arbetar jag med skogsindustrins och bioraffinaderiets utveckling som lösning på framtidsfrågorna. Framtidens svenska industri kommer att baseras på biologiska material och resurseffektiv teknik. Därför menar jag att det andra nyckelområdet är automation och avancerad elektronik. Jag kommer att lägga stort fokus på båda dessa områden.

Bioraffinaderier kommer att bli den dominerande råvarukällan för energi, kemikalier och råvaror för konstruktion. Och det kommer att gå fortare än vad någon tror i dag. Tro mig! Eller läs min blogg greenindustry.se och bedöm själv.

Nisse Skrivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>