Nisse Skrivare snart 14 år!!!

Jag har haft världens roligaste jobb i snart 14 år nu, och har under hela 2000-talet skrivit om forskning, teknik och industri i en mängd tidningar, verksamhetsberättelser och läromedel.

I samband med tioårsjubiléet tog jag ett steg till i min frilansverksamhet. Jag ville använda mina kunskaper till att uppmärksamma bra idéer och projekt på så många sätt som möjligt. Därför kompletterade jag min hemsida med en till, GreenIndustry.se, och kommer att använda denna för att i en form av blogg peka på den dramatiska utvecklingen inom svensk industri, med tonvikt på omställning till biobaserade råvaror och resurseffektivare teknik.

Min idé är att visa på de möjligheter vi har, och efter bästa förmåga bidra till att goda idéer från olika källor får kontakt med varandra. Båda inom Sverige och internationellt. En liten extra koll kommer jag att hålla på Australien, ett land med stora likheter med Sverige och med intressanta projekt på gång.

Kolla in Green Industry framöver!
www.greenindustry.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>