Påverka gymnasiets teknikutbildningar!

Starrbäck SkolverketVid Itf Automationsdagar 2010 var utbildning ett av de områden som fick mest tid och uppmärksamhet. Paula Starrbäck, Skolverket (bilden) uppmanade alla att hålla ögonen på den gymnasiereform som är på gång.

– Inget är klart förrän den är genomförd, konstaterade Paula Starrbäck. Det kommer ett val i höst, och den slutliga utformningen är inte godkänd ens av den nuvarande regeringen ännu. Men Itf:s (Instrumenttekniska föreningen) engagemang har inneburit att Automation har fått en egen inriktning inom elprogrammet, och dessutom större utrymme i andra program.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>