Billeruds vd invald i IVA

Billeruds vd Per Lindberg har blivit invald som ny ledamot i IVA, Ingenjörsakademin. Motiveringen är att Per Lindberg-06Per Lindberg utvecklat Billerud till en ledande leverantör av innovativa och hållbara förpackningslösningar.

Bara att hålla med. Per Lindberg framhåller som vd i Billerud gärna vikten av att tänka innovativt i hela företaget, vilket bidragit till Billeruds utveckling till innovativ partner för formgivare och varumärkesägare. Massa- och pappersindustrin är en viktig del i förvandlingen av svensk industri till bredare grön och biobaserad industri. En innovativ utveckling hos hela branschen kan ge både ekonomiskt och miljömässigt genomslag, såväl i Sverige som internationellt.

Foto Billerud AB

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>