Automation behövs – stort intresse på mässan

Dag Toijer på mässanPå en ganska gles upplaga av Scanautomatic på Stockholmsmässan drog ändå tidningen Automation full monter vid sitt mingel under tisdag eftermiddag.
– Jag är stolt över att vara en del av automationsvärlden, sa Dag Toijer, chefredaktör för Automation. Automation är som ett isberg, det mesta syns inte men har väldigt stor betydelse. Automation är nödvändigt för en konkurrenskraftig svensk industri, konstaterade Dag Toijer.

Det är bara att hålla med. Automation är inte bara viktigt för industrin utan även för klimat, miljö och uthållig teknik. Utan avancerad automation slösar vi med energi och andra resurser, och sliter på människor i onödan. Jag är också stolt, över att arbeta med automation (bland annat) och över svensk forskning och utveckling av automation som är väldigt kreativ. Jag håller med Dag Toijer om att automation gör industrin konkurrenskraftig. Ju mer automation, desto mer konkurrenskraft. I princip.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>